Hoofdgerechten
Vleesgerechten
Boerenschnitzel | € 17,50 |
schnitzel met een garnituur van spek, ui, champignons en paprika | |
Varkenshaasmedaillons | € 21,95 |
varkenshaasmedaillons geserveerd met champignonroomsaus | |
Varkenshaas Otterskooi | € 25,95 |
varkenshaasmedaillons gevuld met een garnituur van ui, champignons, paprika en brie | |
Tournedos Otterskooi | € 32,50 |
tournedos met kippenlevertjes, spekjes, ui, champignons en paprika | |
Tournedos | € 29,50 |
tournedos naturel geserveerd | |
Rib Eye | € 32,50 |
Rib eye steak (+ 400 gram) geserveerd met kruidenboter |
Deze vleesgerechten worden geserveerd met diverse groenten en aardappelen.
Visgerechten
Gebakken paling | € 28,50 |
palingmootjes op grootmoeders wijze bereid | |
Zalm | € 23,95 |
gebakken zalm geserveerd met hollandaise saus | |
Snoekbaars Breton | € 23,95 |
gebakken snoekbaars met een garnituur van garnalen, tomaat, prei en champignons | |
Zeetong | € 34,95 |
gebakken zeetong in roomboter + 600 gram |
Deze visgerechten worden geserveerd met diverse groenten en aardappelen.
Kabeljauwfilet
Zalm
Snoekbaars Breton
Vegetarisch hoofdgerecht
Veganistische Bietenburger | € 19,95 |
Bietenburger gegratineerd met cheddarkaas op een bedje van gemengde sla | |
Vegetarische Quiche | € 19,95 |
Quiche geserveerd met gebakken ui, paprika en champignons |
Dit vegetarische hoofdgerecht wordt geserveerd met diverse groenten en aardappelen.