Hoofdgerechten
Vleesgerechten
| Boerenschnitzel | € 17,50 |
| schnitzel met een garnituur van spek, ui, champignons en paprika | |
| Varkenshaasmedaillons | € 21,95 |
| varkenshaasmedaillons geserveerd met champignonroomsaus | |
| Varkenshaas Otterskooi | € 25,95 |
| varkenshaasmedaillons gevuld met een garnituur van ui, champignons, paprika en brie | |
| Tournedos Otterskooi | € 32,50 |
| tournedos met kippenlevertjes, spekjes, ui, champignons en paprika | |
| Tournedos | € 29,50 |
| tournedos naturel geserveerd | |
| Rib Eye | € 32,50 |
| Rib eye steak (+ 400 gram) geserveerd met kruidenboter |
Deze vleesgerechten worden geserveerd met diverse groenten en aardappelen.
Visgerechten
| Gebakken paling | € 28,50 |
| palingmootjes op grootmoeders wijze bereid | |
| Zalm | € 23,95 |
| gebakken zalm geserveerd met hollandaise saus | |
| Snoekbaars Breton | € 23,95 |
| gebakken snoekbaars met een garnituur van garnalen, tomaat, prei en champignons | |
| Zeetong | € 34,95 |
| gebakken zeetong in roomboter + 600 gram |
Deze visgerechten worden geserveerd met diverse groenten en aardappelen.

Kabeljauwfilet

Zalm

Snoekbaars Breton
Vegetarisch hoofdgerecht
| Veganistische Bietenburger |
€ 19,95 |
| Bietenburger gegratineerd met cheddarkaas op een bedje van gemengde sla | |
| Vegetarische Quiche |
€ 19,95 |
| Quiche geserveerd met gebakken ui, paprika en champignons |
Dit vegetarische hoofdgerecht wordt geserveerd met diverse groenten en aardappelen.